Repair Café Bommelerwaard weer van start…….

« Terug naar het overzicht

Covid-19 heeft ons de afgelopen 2 jaar behoorlijk in de greep gehad. Na een lange periode van afwezigheid gaat het Repair Café Bommelerwaard met ingang van Maart eindelijk weer van start.
Als vanouds wordt het Repair Café weer op de 2e ,3e en 4e woensdag van de maand gehouden in resp. Ammerzoden (Zonnelied), Kerkdriel (de Leijenstein) en Zaltbommel (Pand 9) telkens van 14.00-16.30 uur. (inbrengen goederen tot 16.00 u,)
In de maand maart is de Locatie Leijenstein (Kerkdriel) helaas nog niet beschikbaar voor het Repair Café. In Kerkdriel starten we dus pas op 20 april (3e woensdag van de maand).

De vrijwilligers hebben er weer veel zin in en heten iedereen van harte welkom. Als van ouds kunnen allerlei artikelen zoals (huishoudelijke) apparaten, speelgoed en dergelijke worden aangeboden voor reparatie, evenals kleding voor herstel.

Wel moeten de bijeenkomsten voor bezoekers en Repairders veilig en verantwoord gehouden kunnen worden.
Met de beheerders van de locaties(betreft de Zorgcentra) is afgesproken dat we voorlopig het gebruik van mondkapjes en het houden van 1,5 m afstand blijven hanteren. De kans bestaat dat deze maatregel nog voor de herstart wordt opgeheven.
Om alles in goede banen te leiden wordt ter plekke de aanmeldplek gemarkeerd. Vooral van belang is dat bezoekers de aanwijzingen van de medewerkers van het Repair Café opvolgen.
De werkplekken van de Repairders worden zodanig ingericht dat bezoekers niet ongecontroleerd kunnen rondlopen.
Verder worden daarbij de richtlijnen van het RIVM voor zover nog geldend, opgevolgd d.w.z. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen en dergelijke).
Met deze maatregelen wil de organisatie de veiligheid van bezoekers en Repairders zo goed als mogelijk waarborgen.
21-03-2022

Repair Café Bommelerwaard weer van start…….

Repair Café Bommelerwaard gaat in Maart weer van start…….
Lees meer »