Repair Café weer van start.

« Terug naar het overzicht

Covid-19 heeft ons de afgelopen 1,5 jaar behoorlijk in de greep gehad. Na een lange periode van afwezigheid gaat het Repair Café Bommelerwaard met ingang van november eindelijk weer van start.
Vanaf die maand wordt het Repair Café weer op de 2e ,3e en 4e woensdag van de maand gehouden in resp. Ammerzoden (Zonnelied), Kerkdriel (de Leijenstein) en Zaltbommel (Pand 9) telkens van 14.00-16.30 uur. (inbrengen goederen tot 16.00 u,)
De vrijwilligers hebben er weer veel zin in en heten iedereen van harte welkom. Als van ouds kunnen allerlei artikelen zoals (huishoudelijke) apparaten, speelgoed en dergelijke worden aangeboden voor reparatie, evenals kleding voor herstel.

Wel moeten de bijeenkomsten voor bezoekers en Repairders veilig en verantwoord gehouden kunnen worden.
Op advies van Repair Café International wordt bij de ingang van het Repair Café dan ook gevraagd naar een coronatoegangsbewijs en gecheckt door één van de vrijwilligers. Dat betekent dat een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code app of op papier), een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud moet worden getoond. Om alles in goede banen te leiden wordt ter plekke de aanmeldplek gemarkeerd. Vooral van belang is dat bezoekers de aanwijzingen van de medewerkers van het Repair Café opvolgen. De werkplekken van de Repairders zijn zodanig ingericht dat bezoekers niet ongecontroleerd kunnen rondlopen.
Verder worden daarbij de richtlijnen van het RIVM opgevolgd d.w.z. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen en dergelijke).
Met deze maatregelen wil de organisatie de veiligheid van bezoekers en Repairders zo goed als mogelijk waarborgen.
Voor verdere informatie zie www.Repaircafébommelerwaard.nl
21-03-2022

Repair Café Bommelerwaard weer van start…….

Repair Café Bommelerwaard gaat in Maart weer van start…….
Lees meer »